Navdušenje družin

17. junij 2018
Travel, Food and All things Good o glampingu.


Radi se gremo potepat in radi se gremo razvajat. In ko so nas povabili, da dva dni preživimo v sanjskem okolju glamping resorta Chateau Ramšak in v tem času posnamemo še nekaj kadrov za njihov promocijski filmček, je bil naš odgovor seveda absoluten: PRIDEMO!

glamping chateau ramska sotor


Tamalčkoma nalašč nisem veliko opisovala, kam gremo, ker sem želela, da bosta presenečena. Rekla sem samo, da gremo na ene kratke počitnice in odpeljali smo se proti Mariboru. Le nekaj minut od samega centra mesta, nas je pričakala čudovita narava in posestvo, na katerem stoji nekaj glamping šotorov in ena hiška na drevesu. Ko jo je Juno zagledala, je začela od navdušenja kar globoko dihati, ko pa sem ji povedala, da bomo danes spali prav v njej, skoraj ni mogla verjeti.


navdusenja druzina v drevesni hiski glamping chate


pogled iz drevesne hiske in teresa z mizico in sto
Pogled iz hiške …


chateau ramsak glamping resort
… in razgled z balkona.


Hiška nudi vse udobje, kar bi si ga lahko želel, najbolj noro pa je to, da v njej mogoče bivati celo pozimi, saj je ogrevana in mraz ni ovira! Si predstavljate to idilo?


sotor in jaccuzzi glamping chateau ramsak


No, mi smo tam uživali v sončku, ki nas je naslednje jutro prebudilo v čudovit dan, ki se je začel z božanskim zajtrkom, nato pa sta otroka komaj čakala, da se gresta malo sprehodit po posestvu. Metala sta kamenčke v ribnik, plezala po drevesih in tekala po številnih mostičkih. Dolgčas jima ni bilo, kamorkoli sta šla, pa sem ju imela na vidiku, ko sem uživala na ležalniku, pila kavo in brala.


glamping  resort chateau ramsak


chateau ramsak resort zajtrk

Zajtrk je z eno besedo: BOŽANSKI!

bozanski zajtrk v glamping resortu chateau ramsak


Le kdo bi se branil takšnega začetka dneva?
 

img 2810


Resort je otrokom prijazen in iz prve roke lahko potrdim, da tam nadvse uživajo!

In potem? Seveda v jacuzzi! Pssst – midva s Tadejem sva v njem uživala že prejšnji večer, ko sta otroka zaspala, čez dan pa sta v njem čofotala onadva in skoraj ju nisem spravila ven. Raj za otroke? Mislim, da je tale resort kar raj za vso družino!

otroka v jaccuziju na drevesni hiski v glamping ch


druzina na drevesni hiski ob jaccuziju glamping ch
Ste opazili fantastičen razgled na vinograde?? 
 

Za konec si poglejte še filmček, ki smo ga v teh dneh posneli. Mislim, da pokaže bistvo in stavim, da vas bo po ogledu zamikalo, da bi v tem trenutku uživali prav tam!

 
deklica s sopkom na terasi ob jacuzziju glamping r

Več o Travel, Food and All thing good na https://travelfoodgood.com/2018/06/17/oddih-ki-navdusi/

.

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU