Novost - Glamp otoček

01. julij 2018
Zaživel je osrednji del resorta z mamljivo ponudbo

Majhen otoček sredi resorta, ki ga obkroža naravni ribnik je zaživelo in postalo osrednje stičišče, kjer se naši gostje odslej lahko okrepčajo tako z raznoliko ponudbo pijače, kot tudi poskusijo lokalne dobrote iz okoliških kmetij. 

glamping chateau ramsak


Otoček, ki smo ga poimenovali GLAMP ISLAND je namenjen druženju, sprostitvi ob kakšnem koktejlu ali dveh, pokušanju domačega vina, ohladitvi z domačo limonado ali sveže izstisnjenim pomarančnim sokom, počasnem pitju omamno dišečih kavic in domače ledene kave.. predvsem pa si želimo, da bi naši gostje ob vseh gastonomskih užitkih doživeli in prisluhnili petju ptic, uživali v edinstvenih razgledih na okoliške in domači vinograd, se veliko smejali in snovali nepozabne glamping dogodivščine.


glamp island glamping slovenia


Koktejli na Glamp otočku so ustvarjeni z veliko mero kreativnosti, kamor vedno dodamo še ščepec lepih energij.


Glamping Chateau Ramsak Maribor   Chatea Ramsak glamping


Seveda pa nismo pozabili tudi na naše brbončice. Na Glamp otočku namreč lahko uživate v sirno-mesnih ploščah iz ekološke kmetije, ki se najbolje podajo ob kozarčku vina. Na voljo so tudi različni domači toast sendviči, solate, veganski kruhki, ne manjka pa tudi pravih belgijskih vafljev z različnimi nadevi in ostalih prigrizkov.


chateau ramsak slovenia   glamping chateau ramsak


chateau ramsak glamping slovenia maribor    Glamping Chateau Ramsak


Chateau ramsak slovenia glamping


Na Glamp otočku pa lahko zgolj prebirate svojo najljubšo knjigo, se spoznavate z drugimi gosti ali zgolj prisluhnete naravi, ki vabi, da jo doživite.


glamping island slovenia chateau ramsak


Otoček je gostom na voljo od 14 ure dalje pa vse tja do 21 ure, nato pa si lahko privoščite še ponudbo našega mini bara v vaši namestitvi in uživate v preostanku večera.


Glamping Chateau Ramsak


Prisrčno vabljeni!

 Odslej lahko preverite razpoložljivost kar sami na www.chateauramsak.com/si

.

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU