Prvi in edini vinski glamping resort

01. avgust 2017
Zgodba med vinogradi, ki prevzame.

Ste ljubitelji vina, narave in razkošja? 
Predstavljamo vam prvi in edini vinski glamping med vinogradi, ki prevzame tudi najbolj zahtevne goste. Zagotovljeno je uživanje v vsem razkošju ter udobje v luksuznih in elegantno zasnovanih glamuroznih šotorih v neposrednem stiku z naravo, s privatno teraso in jacuzzijem.

Glamping resort Chateau Ramšak vas vabi v skrit dragulj v osrčje vinogradov Štajerske regije, v enem najčudovitejših in neokrnjenih delov Slovenije. Štajerska, ki jo tujci bolj poznajo pod imenom Styria je namreč skozi stoletja svojo prepoznavnost gradila iz bogate zakladnice avtohtone kulinarike in znamenitih štajerskih vin. Bogato tradicijo pridelave vina simbolno predstavlja najstarejša trta na svetu, ki že več kot 400 let uspeva na nabrežju reke Drave.

Dvorec Ramšak je posestvo velikosti 15 hektarov, ki se raztezajo od valovitih zelenih hribčkov vse do naših vinogradov, kjer zorijo vrhunska bela vina sort chardonnay, rumeni muškat, sivi pinot, zeleni silvanec, sauvignon in laški rizling.

glamping slovenia vineyard

Družina Ramšak se lahko s svojimi vini pohvali z oceno odličnosti na različnih tekmovanjih, tudi izven naših meja. Dvorec Ramšak pa se ponaša tudi z največjo vinsko prešo v Evropi, za naše goste in ljubitelje vina pa organiziramo tudi degustacije, ki jih vodi družina Ramšak, ki naše goste popelje skozi celoten proces vinogradništva, ki je vse prej, kot preprosta znanost. 

glamping in slovenia wine

Resort nudi našim gostom popoln odmik od vsakdanjih skrbi. Pri nas gostje cenijo veliko mero zasebnosti, saj vsaka nastanitev ponuja zasebno teraso in privatni jacuzzi, kjer lahko uživate v intimnem in sproščenem vzdušju. Seveda ne moremo mimo čudovitih razgledov, ki napolnijo našo dušo, da odidemo domov spočiti in pripravljeni na nove izzive. 

Gostje so pri nas v pravem vinskem raju, saj jim ponujamo tudi razkošno vinsko razvajanje z vinsko masažo in peelingom iz grozdnih pešk, na koncu pa stranki postrežemo še s kozarcem hišnega vina ali svežim grozdom.

Pridih glamuroznosti in edinstvenost daje resortu tudi ambientalni efekt s potočkom, ki se v slapovih pretaka iz zgornjega ribnika, mimo šotorov vse do spodnjega ribnika, kjer je plaža, kjer gostje uživate tako v zvočnem kot tudi vizualnem efektu. Doživetje harmonije v naravi je tako zagotovljeno.

S svojo izredno lokacijo v osrčju vinogradov Štajerske regije, le nekaj trenutkov stran od čudovitega Maribora, vam glamping v vinogradu ponuja resnično pristno Slovenijo in ponuja številne možnosti za dodatne aktivnosti.

Chateau Ramsak

Resort se ponaša tudi s pravljično drevesno hiško v obliki šotora, umeščeno v krošnje mogočne lipe. Dobrodošli vsi, ki radi uživate v sožitju z naravo, čudovitih razgledih, pokušanju vina ter kulinaričnih presežkih.
Doživite nepozabno doživetje, kjer se prepletajo vino, narava in razkošje. 
.

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU