Skriti dragulj med vinogradi

09. junij 2017
Vabljeni na pokušino vina v Dvorec Ramšak.

Po več kot dveh stoletjih od obstoja, se dvorec Ramšak spreminja v simbol umetnosti življenja in tako ohranja to dragoceno kulturno dediščino.

dvorecslikablog6
Nov glamping resort, umeščen v slikovito vinorodno deželo Štajersko, s čudovitim pogledom na lasten vinograd, s sproščanjem ob naravnem ribniku, z barčkom ter pokušino lastnih vin posestva Ramšak in nastanitvijo v luksuzno in elegantno zasnovanih glamuroznih šotorih, z dovršeno zasnovanostjo in modernim dizajnom, je zagotovo nekaj, česar si želite tudi vi.
vinogradi slikardecega grozdja blog6Resort, v katerem stoji veličasten dvorec, se lahko pohvali z lastno vinsko kletjo in največjo vinsko prešo v Evropi. 

Ljubitelji vina tako pri nas uživajo tudi v pokušanju kvalitetnih vin, ki zorijo le korak stran od njihove nastanitve. Pester sortni izbor buteljčnih vin sort chardonnay, rumeni muškat, sivi pinot, zeleni silvanec, sauvignon in laški rizling, dopolnjujejo z vrhunsko zvrstjo.

steklenica vina dvorec ramsak blog6

Vabimo vas, da med nepozabnim oddihom v očarljivem glamping resortu doživite tradicije pristne Slovenijie, ki s svojo izredno lokacijo v osrčju vinogradov Štajerske regije, le nekaj trenutkov stran od čudovitega Maribora, ponuja resnično pristno Slovenijo.
Doživite zgodbo, kjer se prepletajo narava, vino in razkošje. Rezervirajte svoj vinski glamping oddih tukaj. 

resort Ramsak

.

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU