Smaragdno srce

10. julij 2018
Posnetki iz ptičje perspektive so navdušujoči.


Letošnjo zimo smo prvič v zrak dvignili dron in na naše veliko veselje ugotovili, da ima zgornji ribnik, na katerem smo to pomlad zgradili še glamp otoček obliko srca. Ribnik smo tako poimenovali "smaragdno srce".


glamping chateau ramsak


Njegovo ime je seveda logično, saj njegova barva v vsakem letnem času smaragdno odseva v nebo. V ta ribnik nas rade obiščejo račke, ki se okopajo, včasih pa imamo priložnost, da opazujemo racmana kako se čedi pred svojim zmenkom. ;) Naše srce hitreje utripa, ko vidimo kako tudi naši gostje opazijo in cenijo to naravnost čudovito igro življenja, igro narave. Lepo je videti goste, ki se udobno namestijo v ležalnike, masažne kadi in nemo opazujejo naravo okrog sebe, spet drugi iz postelje, katera razgled ima na vse to zeleno bogastvo.


glamping slovenia ramsak


Naša prelepa zelena dežela Slovenija je pravi biser, česar se zavedamo tudi vsi mi, ki soustvarjamo turistično ponudbo, s katero želimo ljudem približati te neizmerne in neprecenljive narave danosti. V naš glamping med vinogradi vas pripelje s kamenčki posuta pot, ki se konča pri mogočnem dvorcu in drevesni hiški, kjer vas vedno pričaka naše prijazno osebje.


glamping chateau ramsak resort


In kdo obvlada pilotiranje takšnega drona? Izjemni navdušenec nad vsem lepim, človek z neskončnimi idejami in človek, ki gleda s srcem - Jurij Pelc (vstavi ta link). Oseba, ki ti svet prikaže iz druge perspektive. Hvala Jurij za čudovite posnetke našega glamping resorta.


Veseli bomo vašega klica na +386 41 628 303 ali sporočila na #EM#696f646c44666e667c6c6b7e7e6c637c717a3c707b78#EM#.

.

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU