Vinske masaže za razvajanje

15. julij 2017
Piling z grozdnimi peškami.

Vinska masaža je ena od naših najbolj prestižnih masaž, saj vas popelje v svet popolnega razvajanja. Masaža se izvaja z oljem grozdnih pečk, ki vas omami s svojim božanskim vonjem po grozdju. Grozdje in vino vsebujeta več kot 1.000 sestavin, med katerimi so za kožo neprecenljive substance: vitamini, minerali, polifenoli in sadne kisline, ki se učinkovito zoperstavljajo znakom staranja in gladijo kožo.

message grapes glamping slovenia

Vinska masaža z rastlinskim oljem grozdnih pešk deluje čudežno, saj peške vsebujejo veliko antioksidantov, vitamina E in flavonoidov. Spodbuja regeneracijo in kožo pomladi, vzdržuje naravno raven vlage, ohranja lepo strukturo povrhnjice ter kožo ščiti pred staranjem in stresnimi dejvaniki okolja. Po masaži je koža mehka, mladostna, gladka, napeta in svilnata na otip.

massage grapes vineyard glamping slovenia chateau

Stranke si lahko privoščijo tudi vinsko masko peel-off, ki vsebuje pomirjujočo belo ter hranljivo rdečo glino in bogati izvleček grozdnih pečk. Maska kožo očisti, pospešuje odstranjevanje toksinov, odvečne vode, nečistoče in odmrlih celic s kože telesa. Ob tem neguje in deluje pomlajevalno, saj spodbuja regeneracijo kože in jo hrani. Za stranko zelo prijeten postopek in ima blag termični učinek.


Vsaka terapija se zaključi s klasično masažo, ki vključuje celotno telo, tudi glavo ter podplate. Skozi celoten tretma pa uporabljamo čudežno olje iz grozdnih pešk.
Telo se tako popolnoma sprosti, poživi krvni obtok in uravnava metabolizem.


Da pa se naše stranke počutijo zares sproščeno, vse masaže izvajamo na zasebni terasi vsake izmed nastanitev in tako zagotavljamo intimno vzdušje za popolno razvajanje.

winemassage glamping chateauramsak

Našemu gostu ob koncu postrežemo še s kozarcem hišnega vina ali koktejla, ki ga lahko spijejo tudi v svojem Jacuzziju.

glamping slovenia chateau ramsak


Takšen tretma je krasno darilo za vaše najbližje, ki jih lahko presenetite tudi z darilnim bonom.

 
Namig!

Iz grozdnih pešk si lahko pripravite domač piling za obraz. Zmečkajte 7 grozdnih pešk z žlico pšeničnega zdroba in nekaj grozdnega soka, nato pa maso s krožnimi gibi nanesete na obraz in jo nate sperete z mlačno vodo. Vaša koža bo mehka, gladka in svilnata na otip. 

grapes peeling glamping slovenia

.

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU