PANORAMA GLAMPING

V delu Slovenije, kjer ni masovnega turizma, najdete mir, ki vam omogoča, da se lahko posvetite vi sebi in mi vam. Naš slogan GREEN RETREAT nagovarja ljudi, ki si želijo pristnega stika z naravo, da se z njo ponovno povežejo. Družinska počitniška hiška 'KOČA SOVA' in glamping hiška 'GLAMP SKOVIK' sta novosti na tržišču nastanitvenih kapacitet na Bistriškem Pohorju. Obe hiški sta poimenovani po ogroženi vrsti sove v tem delu Evrope.

Glamping na vznožju pogorja Pohorja

Leseni hiški stojita na vznožju pogorja Pohorja, ki v poletni vročini nudi sveži gorski zrak pohorskih gozdov, pozimi in vse do pozne pomladi, pa smuko po pohorskih smučiščih. Slovenska Bistrica izhaja iz besede bystrica v pomenu 'hitro tekoča, deroča voda', katero lahko obiščete v Bistriškem vintgarju, dostopnem peš od vaše hiške.

Slovenska Bistrica je s svojo ugodno lego na križišču cest Maribora, Celja in Ptuja, tudi izvrstna izhodiščna točka za ogled teh mest, medtem, ko bivate pri nas.

Vabljeni na oddih v pristno naravno okolje v osrčju Slovenije, s številnimi možnostmi aktivnega oddiha ali pa samo sproščanja ob čudovitih panoramskih razgledih.Prijava: 16.00–20.00
Odjava: 06.00–12.00

Pogoji:
Za odpoved 14 dni in manj pred prihodom se zaračuna 50% aranžmaja. Za odpoved manj kot 7 dni se zaračuna 100% aranžmaja. Plačilo 100% ob rezervaciji.

Aktivnosti:
Pohodništvo, ribolov, gorsko kolesarjenje, paragliding, plezanje, smučanje, terme, vrtičkanje, degustacija vina.

Dodatna ponudba:
Izleti, dodatna okrasitev za posebne priložnosti, rojstno-dnevna presenečenja, pozornosti ob obletnicah, unikatna doživetja itd. se obračunajo po veljavnem ceniku in poravnajo ob koncu bivanja.
Ostale jedi: domači narezek, domače kosilo, pijača (po veljavnem ceniku).


zajtrk
zajtrk
pohodništvo
pohodništvo
kolesarjenje
kolesarjenje
ribolov
ribolov

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU