loading

SPANJE V NARAVI 


Bivanje v krošnjah v središču Slovenije v vasi Slivna je lahko nepozabno doživetje v dvoje, z družino ali prijatelji. V krošnjah lahko prespite, na za to pripravljenem platoju ali v viseči postelji. Zvečer vam pripravimo travniško večerjo, zjutraj pa vas čaka piknik košarica privezana na vašo posteljo v krošnji in si zajtrk privoščite kar v njej. Čez dan pa vam na platojih v krošnjah pripravimo piknik, ki je prav tako lahko prav posebno doživetje.

Namestitev

Ponudba

Bivanje v krošnjah

"Preživetje v naravi"

Ko se odločiš za spanje v naravi sprejmeš izziv “Preživetje v naravi”. Saj to ni doživetje, kakršno ponuja hiša na drevesu, v kateri si popolnoma zaščiten pred zunanjimi vplivi, ampak je čisto pravo spanje v naravi. Po večerji, ki jo poješ kar na tleh, se dvigneš med krošnje, se uležeš na posteljo ter pokriješ s toplo odejo. A še vedno si zunaj, v krošnji drevesa, pod zvezdami.

Če začne deževati, bo deževalu tudi nate. Če zapiha veter, boš to čutil na obrazu in kakšni roki ali nogi, ki bo pokukala izpod odeje. Če bo kakšna živalica prilomastila naokrog, jo boš slišal – a brez skrbi, pred njimi si popolnoma varen, saj je tvoja postelja na drevesu precej dvignjena od tal. Pa še lestev (oz. vrv) lahko potegneš k sebi. Jutranje sonce pa bo posijalo prav v tvojo posteljo, jo osvetlilo in pogrelo. Pa tudi ptički lahko priletijo, se usedejo na vejo nad tvojo posteljo in ti zapojejo budnico … no, namenjena ne bo ravno tebi, a zdelo se ti bo prav tako. Zato bivanje v krošnjah ni samo spanje na drevesu, ampak čisto pravo preživetje v naravi. Za hrano in varnost je sicer res poskrbljeno, ampak ker nismo več vajeni živeti v naravi, bo že takšna noč za marsikoga pomenila velik izziv … ga je pa vredno sprejeti, ker je težko doživeti kaj podobnega kjer koli drugje.
Breakfast
Breakfast
piknik
piknik

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.