loading

OBKROŽENI S ČUDOVITO NARAVO


Za mlade družine, zaljubljence ali stare prijatelje, ki obožujejo mir, samoto in neokrnjeno naravo sta brunarici Alpinka 1 in 2 prava izbira v vseh letnih časih. Lastnika arhitekta oblikovalca sta za svojo dušo ustvarila popoln oddih v stilnem interieru, obkroženem s čudovito naravo, kjer si čez dan aktiven, zvečer pa v prijetnem hladu sredi vročega poletja v dolini prijetno zaspan...

Namestitev

Ponudba

Chalet Alpinka - Tree house

Namestitev na Krvavcu!

Brunarica Alpinka stoji na nadmorski višini 1500 m na Krvavcu v Kamniško Savinjskih Alpah. Nahaja se na zelo mirni lokaciji ob robu gozda na Kriški planini, s prekrasnim pogledom proti Alpam in Triglavu, ki se vidi v daljavi. Pravzaprav gre za hišo dvojček, v kateri sta dve brunarici, večja in manjša. Obe sta kompletno stilno opremljeni na višjem nivoju 4 zvezdic, imata pohištvo iz masivnega lesa in nudita prijeten občutek domačnosti. 

Lokacija je res odlična. Nahajate se praktično na smučišču Krvavec, okolica je polna terenov za sankanje in ostale norčije v snegu, tudi turno smučanje. V toplih letnih časih je tu veliko možnosti za lepe družinske sprehode po okoliških planinah, lahko pa se odpravite tudi na kakšno resnejšo pohodniško turo v osrčje Kamniških Alp. Na svoj račun bodo prišli kolesarji, zanimivo dodatno ponudbo pa predstavlja tudi bližnji adrenalinski park na Krvavcu.
ogrevanje
ogrevanje
smučanje
smučanje
Free WiFi
Free WiFi
ŽAR
ŽAR

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.