loading

GLAMPING VASICA 

V neokrnjeni naravi doline reke Kolpe, točneje v Poljanski dolini ob Kolpi se nahaja prva glamping vasica - Eko vasica Rinčica. Ime je dobila po majhni hruškici Rinčici, ki prva dozori v travniškem sadovnjaku, kjer so postavljene te lesene glamping enote, ki nudijo pristno doživetje narave, tik ob reki Kolpi za vso družino. 

Namestitev

Ponudba

Eko vasica Rinčica/Glamping Kolpa

Glamping ob Kolpi

V okolici namestitve je več urejenih pešpoti, kolesarskih poti, naravnih znamenitosti in razglednih točk nad dolino reke Kolpe. V neposredni bližini je naravno kopališče z prodnato plažo, blizu nje, le 200 m stran je plaža kjer se poleti voda segreje tudi do 27 °C. Lokacija je najbolj priljubljena gostom, ki prihajajo z namenom, da bodo čolnarili, tu dobijo kompletno ponudbo za vse vodne aktivnosti na Kolpi že 22 let. Ker pa vodne aktivnosti vzamejo veliko energije se lahko po spustu po reki Kolpi okrepite v urejenem piknik prostorih z vso potrebno infrastrukturo (mize, klopi, žar, hladilnik, pokrit prostor), kjer si lahko sami pečete ali naročite catering ponudbo za skupine. 

Na poletni terasi je tudi bar z napitki in pijačami,  izposojevalnica kanujev, kajakov, raftov, SUP-ov in koles. Ponujamo tudi lokostrelstvo in paint ball. Gostom so na voljo organizirani in vodeni izleti po dolini reke Kolpe, po neznani Kočevski in Beli krajini ter ostalih destinacijah Slovenije in Hrvaške.
Zajtrk
Zajtrk
domače živali dovoljene
domače živali dovoljene
kolesarjenje
kolesarjenje
ŽAR
ŽAR

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.