loading

NOČITEV SREDI PAŠNIKA


Smo ekološka kmetija Kozman in najdete nas v neokrnjeni naravi, v prelepi vasici Podkraj. Od mesta Žalec smo oddaljeni 11 km, od mesta Velenje pa 6 km. Na kmetiji smo bili in smo še vedno v stiku z neokrnjeno naravo, katero negujemo in varujemo še za naše zanamce. Kmetija je po obsegu srednje velika, okoli nje pa se razprostirajo prečudoviti pašniki, travniki, polja s pridelki in gozdovi. Pridite in nas obiščite, saj bomo zelo veseli vašega obiska.

Namestitev

Ponudba

Ekološka kmetija Kozman

Hiške sredi pašnika

Slikovita okolica ponuja ogromno priložnosti za oddih in tudi aktivno preživljanje prostega časa. Ker je nastanitev postavljena na naši kmetiji, gostom z veseljem predstavimo domačijo in domače živali. Bolj romantične duše, se lahko razvajajo v leseni kadi, se odpravijo na sprehod po bližnjih travnikih in opazujejo sončni zahod. Tisti, ki pa oddih radi preživijo bolj aktivno, je veliko zanimivih kolesarskih, pohodniških poti,... Smo v bližini mesta Žalec, ki ima prvo fontano piv na svetu, dolina zelenega zlata – hmelja, pa ponuja še marsikaj zanimivega. 

Naša neposredna okolica ponuja tudi raziskovanje Ponikovskega krasa, Jame Pekel in Etnološkega muzeja. Blizu je tudi mesto Velenje, ki v vročih dneh ponuja osvežitev na Velenjski plaži in raziskovanje življenja rudniških ˝knapov˝. 
Breakfast
Breakfast
pohodništvo
pohodništvo
vroča kad
vroča kad
transportne storitve
transportne storitve
Free WiFi
Free WiFi
kolesarjenje
kolesarjenje

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.