loading

NA GORENJSKEM...


Glamping na ekološki kmetiji Šlibar ponuja namestitev v prijetnih lesenih hiškah, v urejenem kmečkem okolju, obdanim s travniki, sadovnjakom, polji, domačimi živalmi. Je prostor nepozabnih počitnic za vse, ki iščejo udobje, zdravo hrano in podeželsko okolje. 

Namestitev

Ponudba

Glamping Ekološka kmetija Šlibar

Glamping na ekološki kmetiji


Ekološka kmetija Šlibar je družinska kmetija z domačimi živalmi, njivami in sadovnjaki. Pridelujemo različna žita, zelenjavo, sadje in vse to tudi predelajo v končne izdelke. Naša posebnost je, da imamo svojo pivo, prvo ekološko pridelano pivo v Sloveniji, ki vam ga z veseljem ponudimo. Poleg čudovitega okolja nudimo tudi zdravo in okusno ekološko hrano – zajtrk je vključen v ponudbo, ekološke izdelke pa vam ponudimo tudi v naši mali prodajalni na kmetiji.

Za otroke je veliko prostora okrog hišk za igro s preprostimi igrali, lahko opazujete domače živali, ki se pasejo na pašnikih okrog glampinga. Bližnja okolica ponuja vrsto aktivnosti kot sta pohodništvo, planinarjenje in kolesarjenje. Raznolik ekološki zajtrk je vključen v ponudbo, ekološke izdelke pa vam ponudimo tudi v naši mali prodajalni na kmetiji, kjer najdete sveže ekološko sadje in zelenjavo, ki si jo lahko naberete tudi sami ter lastno ekološko pivo in sokove.

pohodništvo
pohodništvo
Pets are not allowed
Pets are not allowed
Free WiFi
Free WiFi
kolesarjenje
kolesarjenje

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.