loading

PLANINSKI RAJ

Glamping Krn se nahaja na mirni lokaciji v vasi Krn, v bližini Triglavskega narodnega parka, blizu planine Kuhinja. Neokrnjena narava in planine nudijo veliko lepot, območje je bogato tudi s kulturnimi in zgodovinskimi znamenitostmi.

Namestitev

Glamping Krn

Na obrobju Triglavskega narodnega parka

Glamping Krn nudi odlično izbiro za sprostitev in odmik od vsakdanjega vrveža in je idealno izhodišče za planinarjenje, pohodništvo in raziskovanje. V neposredni okolici Glampinga Krn se razprostirajo planine ter vrhovi  Krn, Mrzli Vrh, Batognica, Vrh nad Peski, Mali Peski, Sleme, Rdeči rob, Planica itd., ki nudijo veliko možnosti za krajše in daljše planinske izlete. Na okoliških planinah so še delujoče sirarne, kjer je možno kupiti planšarski sir in skuto, v koči na planini Kuhinja pa se okrepčati z dobro hrano. Na planini Zaslap se nahaja megalitski kamniti krog, v katerem so izmerili močno energijsko polje.

Oklica nastanitve Glamping Krn je bogata tudi s kulturnimi in zgodovinskimi znamenitostmi. Celotno območje je polno ostankov iz I. svetovne vojne - obnovljena in označena frontna črta, urejena kaverna na Mrzlem Vrhu, kapelica na Planici. V vasi Krn se nahaja rojstna hiša zgodovinarja in arheologa Simona Rutarja, le 4 km od Glampinga Krn pa rojstna hiša Simona Gregorčiča, pesnika, ki so ga klicali goriški slavček. 


zunanje kurišče
zunanje kurišče
Free WiFi
Free WiFi

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.