loading

Sončna dolina Bioterme


Čisto nov glamping resort Glamping Sončna dolina Bioterme se nahaja v bližini hotela Bioterme****
in temu pripadajočega termalnega parka. Kot zaokrožena samostojna enota svojim gostom ponuja zasebnost, obenem pa možnost koriščenja gostinskih, kopaliških in wellness storitev v hotelu Bioterme**** in termalnem parku. Ležeč na sončnem pobočju kraja Mala Nedelja je glamping elegantno asimiliran z okoliško naravo, s čimer gostom ponuja popolni užitek zelene prostranosti gozdov, travnikov in vinskih trt, zaokrožen z mirom in tišino, obenem pa 15 kilometrov oddaljeni Ljutomer zadostuje vsem morebitnim potrebam po ponudbi mestnega utripa. 

Namestitev

Ponudba

Glamping Sončna dolina Bioterme

Namestitev s pridihom narave

Glamping Sončna dolina bioterme je idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje in sproščanje telesa ter duha kadarkoli začutite potrebo po tem, obenem pa ponuja edinstveno prizorišče za slavja, poroke pa tudi poslovne seminarje. 

Hotelski kompleks Bioterme**** in pa termalni park omogočata gostom glampinga koriščenje gostinskih storitev ter uživanje v pristni lokalni kulinariki, možnost uporabe notranjih in zunanjih bazenov s termalno vodo iz lastnega vrelca, uporabo fitnesa in vstop v svet savn s petimi različnimi savnami, pa tudi vse ostale wellness storitve, ki zajemajo različne masaže,  nege in razvajanja.

Glamping Sončna dolina Bioterme je edinstven zaradi svoje lege v neokrnjeni naravi, obenem pa s svojo dodatno ponudbo hotelskih in kopaliških storitev ustvarja udobno izkušnjo prav za vse obiskovalce. Z združevanjem luksuza in dediščine nudi nepričakovano glamurozno doživetje v objemu Slovenskih goric. 

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.