loading

BLOŠKO JEZERO


Hija glamping lake Bloke meri 5000 m2, nahaja se v neposredni Bloškega jezera, ki v poletnih mesecih vabi na kopanje in preživljanje prostega časa v senci smrek in lesenih medvedov. Podjetje Hija d.o.o. je park zgradilo iz lokalnega lesa in daje pridih domačnosti. Park je edinstven, saj so vsi objekti in skulpture unikati. Gostom so na voljo tri velike hiške, tri male hiške in dve Krpanovi sobi. Na voljo so tudi skupna ležišča (cca. 20 ležišč). Kamp vabi v svoje zavetje od aprila do novembra

Namestitev

Ponudba

Hija glamping Lake Bloke

Hija glamping Lake Bloke se nahaja na vzhodnem robu Notranjske - na Bloški planoti. To je odmaknjena dežela neokrnjene, starožitne lepote in krpanovsko pokončnih ljudi. Dežela širnih gozdov, bogatega rastlinskega in živalskega sveta, vijugave Bloščice in pisanih travnikov, dežela mraza ter toplih ljudi, ki je svetu podarila tudi bloške smuči. Bloke so skledasta planota na nadmorski višini 720 - 800 m. 

Hija glamping Lake Bloke meri 5000 m2. Ob vstopu v park vas pozdravita dva gozdna moža in vam izrekata prisrčno dobrodošlico. Vsi objekti v parku so zgrajeni iz lokalnega lesa in dajejo pridih domačnosti. Park bogatijo različne lesene skulpture, narejene iz izbranega hrastovega lesa, tudi ograja je unikatna, iz lesa akacije. 

Kamp se nahaja v neposredni bližini Bloškega jezera, ki v poletnih mesecih vabi na kopanje. Nudi tudi možnost ribolova. Za gostinsko ponudbo skrbi okrepčevalnica Brunarica ob jezeru z lokalnimi jedmi (različne enolončnice, koleraba, jota, jedi z žara, hladni in topli napitki, v sezoni točen sladoled, ...). Kamp vabi v svoje zavetje od aprila do novembra. 
Breakfast
Breakfast
ogrevanje
ogrevanje
pohodništvo
pohodništvo
naravno jezero
naravno jezero
domače živali dovoljene
domače živali dovoljene
Free WiFi
Free WiFi
kolesarjenje
kolesarjenje
ribolov
ribolov
piknik
piknik

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.