loading

V NARAVI Z NARAVO 


Kamp Koren leži ob smaragdni reki Soči, le 500m stran od centra Kobarida in je prvi ekološki kamp v Sloveniji. V okolici vas očarajo najlepši kotički Soške doline: soteska reke Soče, slapovi potoka Kozjak, obnovljena frontna linija iz prve svetovne vojne, znameniti Napoleonov most ter rimska naselbina Tonocov grad. Kamp je zaradi svoje lokacije priljubljen med pohodniki in planinci, jadralnimi padalci in zmajarji, kajakaši in raftarji, kolesarji in ribiči.

Namestitev

Ponudba

Kamp Koren

Športne aktivnosti

V kampu imate možnost številnih športnih dejavnosti. Na voljo so balinišče, odbojka na mivki, 8-metrski plezalni stolp, adrenalinski park, namizni tenis, otrokom so na voljo igrala in plezala, tobogan, pa tudi otroška plezalna stena. 
Še več možnosti pa nudi okolica kampa. Preizkusite se lahko na brzicah reke Soče v raftingu, kajaku ter soteskanju ali pa se odpravite na ribolov. Kopati se je mogoče v toplejši Nadiži. Kamp je ugnezden med številne hribe in gore, ki dajejo veliko možnosti za pohodništvo, planinarjenje, gorsko kolesarjenje ter plezanje. 

Naši redni gostje so tudi jadralni padalci, ki jim je v okolici na voljo več vzletišč, na katere iz kampa vsak dan vozi para-taxi. V Kampu Koren najdete bar, trgovino, TV, WiFi, savno, fitnes, kongresno dvorano, možen je najem pralnega in sušilnega stroja, hladilnika ter zamrzovalnika. Dodatno ponudbo kampa predstavlja organizacija športnih aktivnosti.

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.