loading

KOT DA BI PRIŠLI DOMOV!


Oddih na naši kmetiji je za ljubitelje narave nepozaben. Kmetija se nahaja na manjši hribovski vasici na 700 m nadmorske višine in vam nudi čudovit razgled po okoliških hribih. Pričakala vas bosta gospodinja Cvetka in mojster Franček.

Namestitev

Kmetija Samec

Kmetija Samec

Podedovano kmetijo sta začela obnavljati  leta 1983. Gospodar kmetije nosi ime mojster Franček, mojster zato, ker je kot samouk najprej ustvaril dom za svojo družino, kasneje se sam lotil obnove stare kašče v počitniško kočo, postavil drevesno hišico Gnezdece, izdelal unikatni savni, postavil prikupen mini skedenj za igro. 

Vsak detajl na kmetiji je oživljen s strani njegovih rok. Za vsako načrtovano gradnjo je začetni načrt narisal kar na koščku že počečkanega lista. Vedno se ravna po občutku, vztraja na svoji poti in črpa iz narave in tradicije, kar vsemu temu daje neverjetne rezultate. Zagotovo pa vam bo najbolj ostala v spominu gospodinja Cvetka, ki je topla, iskrena in prijazna duša, vedno nasmejana, gostoljubna in vam bo postregla, kar si boste zaželeli. Tudi zato se mnogi vračajo, preprosto ne morejo več brez Samčevih in Koroške.
domače živali dovoljene
domače živali dovoljene
Free WiFi
Free WiFi

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.