loading

PRAVI PODEŽELSKI LUKSUZ


Na idilični gorički pokrajini stoji Koča na samem. Tu si boste odpočili od vsakodnevnega vrveža in se naužili svežega zraka ter miru. Koča je pravi mali luksuz in primerna za najzahtevnejše goste. Za vse tiste, ki hočete nekaj več. Lahko boste med jeleni in ovčkami poležavali ob majhnem ribniku. 

Krajinski park Goričko vam nudi veliko poti za pohajkovanje ter kolesarjenje. Tu boste srečali ljudi, ki so še prijazni in pripravljeni z vami pokramljati.

Namestitev

Koča na samem

Na samem...

Si želite zelenih gričev, obsijanih s soncem? Si želite prijetnih poti, ki se vijejo po slikoviti gorički pokrajini? Ali morda prijaznih domačinov, ki še najdejo čas za kramljanje? Potem morate v Kočo na samem!

Tam, kjer ptice s svojim petjem pripovedujejo zgodbe cvetju na polju, tam, kjer odmeva žuborenje potočka, tam stoji Koča na samem.
Doživite jutra, ki so tu res posebna, opazujte, kako se narava dobesedno prebuja iz vsakodnevnega spanja, jutra, ki so tako mila in rosna, da vas bo prijetno zabolelo pri srcu.
Preživite dan brez vsakodnevnega stresa le v družbi žvrgolenja ptic, metuljev, šepetanja dreves in žuborenja potoka. Opazujte sončni zahod, ki je zares veličasten.

Omislite si torej svojo lastno kočo… omislite si Kočo na samem in doživite svojo pravljico.

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.