loading

EKO RESORT 


V srcu Bele krajine je zasnovan čudovit glamping resort, v katerem se nahajajo lesene hiške, glamurozni šotori in naravni plavalni bazen. Celoten resort se nahaja na ravnem terenu, na posestvu, kjer je v preteklosti stal grad Krasinec. Žal gradu ni več, je pa zato na istem mestu nastal čisto novi naravni resort. Resort se v okolico umešča na način, da v popolnosti izkoristi dane prostorske danosti pri čemer upošteva tudi nadaljnji razvoj območja.

Namestitev

Ponudba

Kolpa Resort glamping

V naravi s pogledom.

Naraven resort najdete na nizkem gričku, v idilični vasi Krasinec, le streljaj od reke Kolpe. Ima idealno lokacijo na posestvu nekdanjega gradu, ki omogoča ravno dovolj zasebnosti, a hkrati ponuja prekrasne odprte poglede na prečudovite okoliške gričke in doline.
 
Sam resort pa je še posebej namenjen ljubiteljem narave. Ljudem, ki se radi družijo, saj ponuja ogromno, da preživijo čudovite aktivne počitnice v naravi. Pri snovanju ideje resorta smo črpali iz okolice in tako je celoten resort narejen po načelih belokranjske pokrajine in njenih kulturnih značilnosti.
pohodništvo
pohodništvo
Pets are not allowed
Pets are not allowed
Free WiFi
Free WiFi
kolesarjenje
kolesarjenje

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.