loading

MEDENO SLADKI ODDIH


“V naravo po zdravje. In ljubezen.” Medena vas je primeren kraj za vse, ki si želijo drugačnosti in sobivanja z naravo. Je pravo vzdušje tako za romantike, kot tudi za družine. Za kratke, lahko tudi daljše, a medeno sladke oddihe.  

Namestitev

Ponudba

Medena vas Skok Mozirje

Glamping med čebelicami!

Edinstvena dežela Medena vas Skok Mozirje vas kliče v objem narave. Štiri hiške, zgrajene v obliki satovja, vabijo da izkusite drugačno obliko razvajanja in sprostitve. Tik ob gozdu, stran od mestnega vrveža in ob žuborenju slapov naravnega bazena. Zasebno razvajanje si lahko pričarate kar v hiški, vsaka namreč vsebuje savno in jacuzzi. Za popolno sprostitev telesa in duha pa poskrbimo mi, s pestro izbiro masaž in storitev lepotnega studia. Predalpska Slovenija skriva mnogo - obiščite in raziščite opojnost te dežele. 

V bližini je znameniti Mozirski gaj, ki svoje obiskovalce vabi vse leto. Spomladi, ko se prebudi narava na rastavo tulipanov ali pa v božičnem času, ko je gaj še posebej čudovit in odet v tisočere božične luči. Medena vas je tik ob vstopu v Zgornjosavinjsko dolino, odlična priložnost za enodnevne izlete na Golte, ki ponujajo obilo možnosti pristnega stika z neokrnjeno naravo. Poleti smučišča zamenjajo pašniki, na katerih okoliški kmetje pasejo konje in govedo. Možnosti pohodništva in kolesarjenja so brezmejne. Blizu pa je tudi Logarska dolina, biser Zgornjesavinjske doline, ena izmed najlepših alpskih ledenških dolin v Evropi. Igra narave jo je postavila v samo središče Kamniško-Savinjskih Alp. Visoki vrhi so priložnost za vse pohodnike in ljubitelje gora. Logarska dolina skriva še en biser - slap Rinka, enega izmed najčudovitejših in najvišjih slapov v Sloveniji.klimatska naprava
klimatska naprava
ogrevanje
ogrevanje
pohodništvo
pohodništvo
vroča kad
vroča kad
masaže
masaže
savna
savna
smučanje
smučanje
Free WiFi
Free WiFi
kolesarjenje
kolesarjenje
TV
TV

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.