loading

GLAMPING V GORSKI PRAVLJICI

V enem najčudovitejših in neokrnjenih delov Slovenije, v skriti oazi neverjetne narave, čudovitih planinskih poti in razgledov smo postavili 6 lesenih hiš. Celotni park je zasnovan po načelih Feng shui. Hišice se nahajajo v okolici Tržiča, destinaciji, ki ponuja veliko možnosti za športna, kulturna in zgodovinska doživetja. Lahko si boste ogledali pozabljene, izjemne in še neodkrite kotičke narave, kot so Dovžanova soteska, Šentanski rudnik, Stegovniški slap, Bornovi tuneli, Zelenica …

Namestitev

Ponudba

Mountain Fairy Tale

Aktivnosti v okolici namestitve

Po prespani noči vam na zajtrk ne bo potrebno hiteti. Pričakal vas bo pred hiško v piknik košarah. V ceni nočitve vam bodo na voljo brezplačne karte za kopanje na bližnjem kopališču – Gorenjski plaži. Ob doplačilu si boste izposodili kolesa in z njimi odšli v gorski raj. Tržič ima namreč več kot 30 trasiranih kolesarskih poti, primernih za družine in izkušene kolesarje ter tudi park, namenjen BMX kolesarjem.  

Ponuja tudi nešteto planinskih poti za zahtevne in tudi manj zahtevne hribolazce s planinskimi kočami z bogato domačo kulinariko. V kolikor boste želeli preživeti dan bolj adrenalinsko, vam bomo organizirali skok s padalom, rafting, canyoning, zipline itn. Sami ali s pomočjo lokalnih vodnikov si boste lahko ogledali kulturne in zgodovinske znamenitosti, kot so Tržiški muzej, staro mestno jedro Tržiča, Dovžanovo sotesko, Šentanski rudnik, Stegovniški slap, Bornove tunele, Taborišče Ljubelj, stari mejni prehod Ljubelj itn.

Breakfast
Breakfast
domače živali dovoljene
domače živali dovoljene
Free WiFi
Free WiFi

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.