loading

V OBJEMU NARAVE


Naturasort je počitniško rekreativni center z družinsko tradicijo, ki sega nazaj že več kot 30 let. Naš osnovni namen je nuditi več kot le prenočišce in našim gostom zagotoviti aktivni oddih ob pestrem izboru športnih aktivnosti.
 
Nahajamo se na privlačni lokaciji le skok iz Maribora, kjer se naše počitniške hiše zlivajo z okoliškim travnikom, vinogradi in ribnikom. Vonj po lesu in zračnost prostorov, bosta vam in vašim najbližjim pričarala udobje, ki se bo z odhodom spremenilo v nostalgijo. Dopolnite doživetje z aktivnostmi, ki vam jih nudimo brezplačno ob rezervaciji.

Namestitev

Ponudba

Naturasort

Doživetje z aktivnostmi

Popestrite si oddih z najrazličnejšimi aktivnostmi iz naše ponudbe. S kolesom se podajte na odkrivanje goric in njihovih vinogradniških čarov in po aktivem dnevu telo umirite v finski savni s hladno kopeljo.

Ob toplih dnevih odigrajte partijo tenisa na prostem, ob hladnejših večerih se utrudite v dvorani za skvoš. Če sta vam igri še neznani, vam nudimo tudi uvodni tečaj. Za vso opremo vključno z gorskimi in električnimi kolesi poskrbimo mi. Vaši najmlajši se lahko med tem podijo po nogometnem ali odbojkarskem igrišču, tekmujejo v metanju žoge na koš ali preizkusijo raznolika otroška igrala na prostem.

Za večje skupine ponujamo tudi možnost cateringa, kjer vam bo jedi po vaši izbiri pripravil naš vešč kuhar.

klimatska naprava
klimatska naprava
ogrevanje
ogrevanje
Free WiFi
Free WiFi
ribolov
ribolov
piknik
piknik
TV
TV

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.