loading

PANORAMA GLAMPING

V delu Slovenije, kjer ni masovnega turizma, najdete mir, ki vam omogoča, da se lahko posvetite vi sebi in mi vam. Naš slogan GREEN RETREAT nagovarja ljudi, ki si želijo pristnega stika z naravo, da se z njo ponovno povežejo. Družinska počitniška hiška 'KOČA SOVA' in glamping hiška 'GLAMP SKOVIK' sta novosti na tržišču nastanitvenih kapacitet na Bistriškem Pohorju. Obe hiški sta poimenovani po ogroženi vrsti sove v tem delu Evrope.

Namestitev

Panorama glamping Visole

Glamping na vznožju pogorja Pohorja

Leseni hiški stojita na vznožju pogorja Pohorja, ki v poletni vročini nudi sveži gorski zrak pohorskih gozdov, pozimi in vse do pozne pomladi, pa smuko po pohorskih smučiščih. Slovenska Bistrica izhaja iz besede bystrica v pomenu 'hitro tekoča, deroča voda', katero lahko obiščete v Bistriškem vintgarju, dostopnem peš od vaše hiške.

Slovenska Bistrica je s svojo ugodno lego na križišču cest Maribora, Celja in Ptuja, tudi izvrstna izhodiščna točka za ogled teh mest, medtem, ko bivate pri nas.

Vabljeni na oddih v pristno naravno okolje v osrčju Slovenije, s številnimi možnostmi aktivnega oddiha ali pa samo sproščanja ob čudovitih panoramskih razgledih.

Breakfast
Breakfast
pohodništvo
pohodništvo
kolesarjenje
kolesarjenje
ribolov
ribolov

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.