loading

NAMESTITEV V KROŠNJAH


V krošnjah večdesetletnih bukev in družbi hrasta in javorja, pol ducata metrov visoko nad zemljo. Takšna čisto prava. S stenami in streho, okni in vrati, stropom in podom, Vas pričakuje vse dni v letu. Hiško smo postavili na najboljšo mogočo lokacijo. Z balkona hiške ali pa kar iz postelje boste lahko tako ob večerih opazovali našo jelenjad, ko prihaja tešit žejo k vodnjaku ali pa se bodo jelen in košute smukali okoli stebra s soljo pod balkonom, ki jo tako obožujejo.

Namestitev

Ponudba

Posestvo na Škaluc

V udobnem naročju neokrnjene narave

V neposredni bližini hiške se nahaja tudi naš podeželski wellness, finska savna na drva in masažni bazen pod zvezdnim nebom, ki v kombinaciji z bivanjem v zares luksuzni eko hiški v krošnjah zagotavlja prvinsko doživetje Narave. Od glavnega objekta s suitama, točilnico in jedilnico je oddaljen 25 m, od hiške v krošnjah pa je do njega le par korakov čez dostopni most.

Ko je vročine dovolj, izstopite skozi steklena vrata v pokrito počivališče, z udobnima gugalnikoma v prostor s tušem, s toplo in hladno vodo, odtod pa na odprto teraso, kjer vas pričaka masažni bazen, z vodo ogreto na prijetnih 38 °C. Vaš mir ob pogledu na zvezdno nebo lahko zmotijo le naši jeleni, ki se v mraku večkrat pasejo v obori zgolj lučaj stran.
Breakfast
Breakfast
ogrevanje
ogrevanje
pohodništvo
pohodništvo
vroča kad
vroča kad
savna
savna
transportne storitve
transportne storitve
domače živali dovoljene
domače živali dovoljene
kolesarjenje
kolesarjenje
ribolov
ribolov

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.