loading

DOBRODOŠLI DOMA!


Prvo elitno podeželsko hotelsko naselje v luksuzni kategoriji, le eno uro iz Ljubljane in Zagreba. Prava izbira za tiste, ki si privoščite najboljše. Na Posestvu Pule je devet ekskluzivnih lesenih hiš, ki nosijo imena žensk, ki so zaznamovale rod družine Anderlič. Vse suite so vrhunsko opremljene. Izbrani, naravni materiali in unikatna izdelava dajejo hišam osebni pečat.

Namestitev

Ponudba

Posestvo Pule

Oaza miru in obisk vinske kleti

Zaprite oči, dotaknite se svojega notranjega jaza in poslušajte svojo dušo. Razvajanje v našem Spa centru bo v vas prebudilo novo, svežo energijo in vas napolnilo z neskončnimi močmi za vsakdanje izzive. Z željo po vrhunski, diskretni storitvi smo ustvarili intimno oazo miru in sprostitve, kjer boste z lahkoto našli svoje notranje ravnotežje. Ugodje telesa in duha še nikoli ni bilo tako blizu.

Obisk vinske kleti, ki jo krasita skulptura Sv. Martina in vinska prisega v slovenščini Hilarija Anderliča iz leta 1614, bo posebno doživetje. V klasičnem ambientu s premišljenimi detajli hrani mnogo vin iz najboljših vinorodnih leg sveta, med katerimi posebno mesto zavzemajo vina najboljših slovenskih vinarjev.
Breakfast
Breakfast
ogrevanje
ogrevanje
pohodništvo
pohodništvo
vroča kad
vroča kad
likalnica
likalnica
pralnica perila
pralnica perila
masaže
masaže
savna
savna
sobna strežba
sobna strežba
domače živali dovoljene
domače živali dovoljene
Free WiFi
Free WiFi
kolesarjenje
kolesarjenje
restavracija
restavracija
TV
TV

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.