loading

INDIJANSKO GLAMPING DOŽIVETJE


Indijanska vas vam približa modrino neba in vas ponese v pisan svet starodavnih indijanskih plemen. Je idealno mesto za doživljajske počitnice vseh generacij. V indijanskih šotorih za dan, dva ali več postanite indijanci in uživajte v idiličnem, zelenem okolju, medtem ko okoli vas iz globin vrejo zdravilni termalni vrelci.

Namestitev

Ponudba

Terme Čatež: Terme village - Indijanska vas

Glamping v bližini termalnih vrelcev

Indijanska vas v neposredni bližini poletne Termalne riviere Term Čatež, kjer vas na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin vabijo vodne atrakcije za vse generacije, je idealno izhodišče za uživanje v dobrodejnih učinkih termalne vode. V enem od wellness centrov Term Čatež se lahko prepustite spretnim rokam naših maserjev, s pomočjo sproščujočih wellness programov umirite svoje misli in telo ali se prepustite očiščevalnemu učinku savn v Savna parku. 

Za počitniške užitke brez kuhanja vas s svojo pestro kulinarično ponudbo vabijo restavracije, bari in slaščičarne.  Aktivnosti željni se lahko odpravite na potep ali kolesarsko turo po čudoviti zeleni pokrajini, ki obdaja Terme Čatež. 
masaže
masaže
savna
savna
Pets are not allowed
Pets are not allowed
kolesarjenje
kolesarjenje
restavracija
restavracija

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.