loading

VIPAVSKA DOLINA


Turistična kmetija in kamp Saksida leži v vasi Zalošče v Vipavski dolini. Pri nas lahko uživate v neokrnjeni naravi, tradicionalni vipavski kuhinji in vinih iz domače kleti. Na voljo so tudi nastanitve v lesenih hišicah, opremljenih s kuhinjo, kopalnico in veliko teraso, ki vam omogočajo edinstveno in udobno izkušnjo bivanja v kampu.

Namestitev

Ponudba

Turistična kmetija Saksida

Nastanitev med vinogradi

Sredi vinogradov je kamp z opremljenimi prostori za šotore in avtodome. Na voljo so tudi nastanitve v lesenih hišicah, opremljenih s kuhinjo, kopalnico in veliko teraso, ki vam omogočajo edinstveno in udobno izkušnjo bivanja v kampu. Dan lahko preživite ob bazenu s pogledom na vinograde ali bolj aktivno s kolesarjenjem in sprehodi v okolici.

Dan boste zaključili ob vrhunski kulinariki. Sveže domače sestavine z mediteranskimi začimbami so zagotovilo za bogastvo okusov, ki jim kuharjeva ustvarjalnost doda pridih odličnosti. Polnost okusov domačih dobrot bodo zaokrožila vina iz lastne kleti. S prepletom dolgoletnih izkušenj in sodobnih pristopov, pridelamo bogata in polna vina, ki pripovedujejo našo zgodbo.Vinska klet
Vinska klet
domače živali dovoljene
domače živali dovoljene
Free WiFi
Free WiFi
kolesarjenje
kolesarjenje

Prejmi sveže GLAMP novičke

Odkrivamo nove skrite kotičke in očarljive GLAMP oddihe zate. Naj jih zaupamo najprej tebi.